Liga 1

Fierbe Oltenia! Ultrașii au răbufnit și au cerut demisia lui Mangia » Răspunsul ferm al italianului

Mangia se poate salva diseară, cu Mediașul, însă un eșec ar inflama și mai mult situația din Bănie // FOTO: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 19 decembrie 2018

Devis Mangia, antrenorul lui CS U Craiova, e sub presiune după ce grupuri de ultrași i-au cerut plecarea după înfrângerea umilitoare cu Dinamo, 0-3. 

Devis Mangia este supărat, i se trage de la "câinii roșii". Chipul antrenorului la conferința de presă de ieri a spus totul.

Afectat, îngândurat, mai ales că au fost voci ale suporterilor la eșecul cu Dinamo (0-3) care au continuat ceea ce o parte dintre fani solicită în mediul online: demiterea italianului!

Totuși, tehnicianul care a luat Cupa României cu CS U Craiova și e pe podium în Liga 1 nu renunță: "Demisia? Adică să plec?! Unde, acasă? Exclus! Sută la sută nu plec. O să fie decizia clubului, dacă va fi în viitor, nu a mea. Fanii pot avea orice reacție doresc. Dar uitați că înaintea meciului cu Dinamo veneam după trei victorii consecutive. E un campionat mai echilibrat decât anul trecut, e clar".

Mangia are din nou coșmaruri din cauza lui Mattia Montini, care tot cu un hattrick în finala campionatului Primavera în 2011 i-a luat trofeul de sub nas.

"A fost pe o listă înainte de transferul lui Koljici în vară, nu vorbesc de jucătorii altor cluburi. L-am felicitat pentru goluri. Nu vorbim acum de eventuale mutări din mercato de iarnă, de-abia după ultima partidă vom decide. Trebuie să avem motivație cu Gaz Metan.

Da, am făcut un meci slab cu Dinamo, mi-am cerut scuze după, așa am simțit că trebuie. Da, a fost cea mai slabă partidă de când am venit", a comentat italianul.

3 remizeși două eșecuri au strâns medieșenii în ultimele 5 meciuri de la victoria cu Voluntari (2-0), din 12 noiembrie

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Scandal de proporții în vestiarul lui CS U Craiova: "N-am mai rezistat, m-am enervat și l-am lovit"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.