Campionate

Cristiano Ronaldo a vrut să plece încă din ianuarie! Înainte să dea foarfecă împotriva lui Juventus

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 decembrie 2018

Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus a fost o decizie total neașteptată pentru lumea fotbalului.

După câteva luni petrecute la clubul din Italia, agentul starului portughez, Jorge Mendes a dezvăluit când i-a venit idea îndrăzneață lui Ronaldo.

”În ianuarie, Cristiano mi-a spus că vrea plece la Juventus. Atunci a fost momentul în care s-a decis”, a mărturisit agentul.

Mendes l-a avertizat, de la bun început, pe compatriotul său asupra faptului că mutarea va fi dificil de concretizat:

"La acel moment, nu am crezut că afacerea ar putea deveni posibilă și i-am spus că ar fi o misiune dificilă. Dar nimic nu e imposibil... Prima întâlnire cu conducerea lui Juventus a avut loc la Madrid, înainte de Real Madrid - Juventus din Champions League, în aprilie. Apoi, au fost mai multe discuții telefonice și pas cu pas, înțelegerea s-a concretizat, după negocieri care au durat două-trei luni", a dezvăluit Mendes la gala Golden Boy, în cadrul căruia a primit premiul pentru cel mai bun agent din Europa.

Cristiano Ronaldo, 33 de ani, are contract cu Juventus până în 2022. Portughezul s-a integrat excelent în echipa lui Allegri, a reușit să bifeze 11 goluri și 6 assist-uri în 16 partide în Serie A.

100.000.000 €a platit Juventus Torino in vara pentru a-l aduce pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid

30.000.000 €este salariul anual a lui Cristiano la Juventus

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.