Campionate

VIDEO Petrecere sălbatică în Rusia » Un fost fotbalist celebru, surprins în ipostaze halucinante: a plecat pe cal dintr-un club de striptease!

FOTO: Captură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 19 December 2018

Fostul jucător rus Andrey Arshavin, 37 de ani, retras din activitate, a fost protagonistul unor imagini uluitoare surprinse recent pe străzile din Sankt Petersburg.

Amețit de alcool, acesta a părăsit clubul neconvențional spre orele dimineții, alături de două fete, una dintre acestea fiind stewardesă. Arshavin nu a plecat spre casă cu taxiul, ci a comandat în schimb un cal, scrie The Sun. 

Poliția rusă și-a făcut rapid apariția la fața locului, solicitată de proprietarul calului, enervat peste măsură din cauza faptului că Arshavin nu a vrut să plătească taxa de 40 de euro pentru închirierea animalului. 

Imaginile au devenit rapid virale în Rusia, iar mai apoi în toată presa internațională. De rușine, Alisa Arshavina, soția fostului jucător al lui Arsenal, și-a închis azi toate conturile de pe rețelele de socializare.

Vezi și: FOTO CE PENIBIL! Vedeta lui PSG a cheltuit 5.000 € pe sms-uri ca să își dea afară fosta iubită de la Big Brother

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.