Liga 1

FOTO Eliminare prematură în CS U Craiova - Gaz Metan! Gestul inedit al "victimei" și reacția "călăului": "Ce să-i fac?"

+6 Foto
FOTO: Captura Telekom Sport

Articol de Liviu Manolache  —  Wednesday, 19 December 2018

Boubacar Fofana de la Gaz Metan a fost protagonistul a doua momente tensionate în prima repriză a partidei de pe "Oblemenco" împotriva Craiovei (0-0 la pauză). Mijlocașul de 29 de ani a primit două "galbene" într-un interval de 8 minute din partea arbitrului Horațiu Feșnic.

Fofana l-a luat pe primul în minutul 24, când l-a lovit cu brațul în figură pe Nuno Rocha. În minutul 32, l-a văzut pe cel de-al doilea, după ce a avut o intrare imprudentă asupra lui Bărbuț. 

Deși a contestat decizia inițial, Fofana a înțeles-o până la urmă și chiar l-a îmbrățișat pe Horațiu Feșnic înainte de a părăsi suprafața de joc. "Ce să-i fac?", i-a explicat arbitrul decizia căpitanului Marius Constantin.

Campionii eliminărilor

Gaz Metan Mediaș a primit 4 cartonașe roșii în ultimele 5 dispute. Practic, medieșenii au scăpat de eliminare doar în meciul cu Hermannstadt. Au jucat însă în inferioritate în partidele cu cele mai bune echipe ale României, CFR, FCSB, Viitorul și acum cu Craiova. 

În total, Gazul a adunat 6 eliminări în acest campionat și un total de 52 de cartonașe galbene, fiind cea mai agresivă echipă a Ligii 1. 

5 eliminăriau avut formațiile care au întâlnit CSU Craiova, fiind echipa care a beneficiat cel mai mult de pe urma acestui lucru 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.