Liga 1

Emoții la FCSB: LPF a anunțat că Felipe Teixeira și-a reziliat contractul, Becali spune că rămâne și a semnat un nou acord!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 decembrie 2018

Filipe Teixeira, mijlocașul în vârstă de 37 de ani, nu pleacă de la FCSB, deși o informație apărută pe siteul LPF a stârnit confuzie.

Pe site-ul LPF, într-o decizie a Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF se arată că mijlocașul portughez Filipe Teixeira, 37 de ani, nu ar mai fi jucătorul celor de la FCSB. Dar la mijloc e o neînțelegere.

Gigi Becali: "Teixeira NU pleacă"

Contractul portughezului cu FCSB, de care scrie LPF, expira în următoarele 10 zile. Contactat de GSP.RO, patronul Gigi Becali a fost ferm: "Nu știu nimic, dar nu pleacă, indiferent ce se întâmplă!"

Potrivit surselor GSP, ceea ce a apărut pe siteul LPF este rezilierea contractului vechi, scadent la 31 decembrie. Teixeira ar fi semnat deja un nou contract cu echipa FCSB și l-ar fi înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal!

15.000 €pe lună câștigă Teixeira conform noului contract, cu 5.000 mai puțin decât precedentul

Teixeira este unul dintre cei mai apreciați jucători ai echipei roș-albastră. Portughezul a venit la FCSB în iulie 2017, de la Astra. În acest sezon a bifat 21 de meciuri, marcând un gol.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.