Liga 1

Rednic a cedat: "Șansele la play-off sunt minime. Ne apucăm de reconstrucție!" » Doi fotbaliști luați la țintă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 decembrie 2018

Mircea Rednic a fost categoric după rușinea lui Dinamo de la Giurgiu, scor 1-4. Tehnicianul "câinilor" a anunțat schimbări majore în echipă în această iarnă. Zenke și Popa au fost criticați de antrenor. 

"Am pierdut meritat. Toate golurile au venit pe greșelile noastre. Nu înțeleg de ce n-am avut răbdare. Enorm de multe greșeli am făcut, le-am dat mingea. Mă deranjează, știam ce fac Buș și Llullaku, nimeni nu a ieșit să-i blocheze.

Zenke a dat multe pase greșite, de asta l-am schimbat. Noi am fost spectatori, ne-am uitat cum driblează și cum ne dau goluri. Azi mai bine nu ne prezentam, cu mine în frunte!

Știu ce am de făcut. Să recunoaștem: șansele noastre la play-off sunt foarte mici. Trebuie să reconstruim echipa. De data asta chiar o s-o facem! Toți au avut șanse, nimeni nu poate spune că nu i-am dat șanse", a zis Rednic la Telekom Sport.

"Noi azi am jucat fără atacant. Ca o comparație între Popa și ce au avut ei... Ăla nu a pierdut un duel, al nostru nu a fost pe teren. Pe cei care au plecat nu trebuie să-i regretăm. Ei nu au arătat nimic! În afară de unu sau doi, ceilalți s-au bucurat că au plecat de la Dinamo" Rednic la TV Digi Sport 

Citește și:

VIDEO RedMic și prietenii de fotbaliști » Trupa de șoc de la Dinamo a șters impresia bună cu Craiova și s-a mai făcut o dată de râs, la Giurgiu, încheind cu o umilință un 2018 de coșmar!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.