Liga 1

Prima reacție a conducerii lui Dinamo, după ce soția lui Hanca a fost agresată de fani alb-roșii: "Ședință!"

Captura Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 20 December 2018

Președintele dinamovist Alexandru David a vorbit despre incidentul grav în care soția lui Sergiu Hanca a fost bruscată de suporteri ai "câinilor" după Astra - Dinamo 4-1. Mijlocașul e hotărât să plece de la echipă (DETALII)

"Am înțeles că soția lui a fost agresată fizic. Nu am mai multe date, am vorbit cu el la telefon. Era preocupat să o liniștească pe soția lui. E multă tensiune, încordare. Starea generală e complicată. Sergiu a cedat și e într-un moment delicat. Așteptam să treacă noaptea asta.

Ne vedem cu Sergiu dimineață. Vreau să înțeleg ce s-a întâmplat. Dacă e așa cum zice el, e extrem de grav. Un astfel de comportament e inacceptabil. Dacă e adevărat, acei oameni sunt de neiertat și nu pot fi numiți suporteri ai lui Dinamo.

Îmi pare rău pentru ei. Vom avea o discuție și despre reziliere. Lui în vară îi expiră contractul cu Dinamo. Vă vom anunța după discuția cu el ce decizie s-a luat. Mâine oricum aveam o ședință, trebuie să discutăm și despre viitorul echipei, nu doar cu Sergiu", a zis Alexandru David la TV Digi Sport.

Citește și:

FOTO Incidente grave la Giurgiu! Soția lui Hanca: "Am fost atacată de fanii lui Dinamo, sunt în stare de șoc!" » Fotbalistul cere rezilierea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.