Liga 1

EXCLUSIV Scapă cine poate! Concedieri în masă pregătite în ședința de vineri de la Dinamo! 4 sunt OUT, alții vor fi împrumutați

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 20 December 2018

Dinamoviștii nu vor dormi liniștiți în această noapte, după eșecul usturător cu Astra, 1-4. Conducerea îi va convoca vineri într-o ședință pe jucători, când, alături de Mircea Rednic, se va decide cine rămâne și cine își poate face bagajele.

Sursele Gazetei anunță că Mircea Rednic își dorește să renunțe la Daniel Popa, Tomislav Gomelt, Mircea Axente și Giorgios Katsikas. De asemenea, mai sunt fotbaliști care vor fi împrumutați.

Printre ei se numără Mihai Popescu, Vlad Olteanu și tânărul Ehmann. De asemenea, încă nu se știe ce se va întâmpla cu Ivan Pesici, care ar putea intra și el pe lista celor care vor pleca.

Jucătorii străini au cumpărate deja biletele pentru vacanță, atât de dus, cât și de întors. Cel mai probabil mâine nu se va semna niciun act, urmând ca după campania de achiziții să se ia decizia finală, în funcție de câți fotbaliști va putea transfera Rednic.

Citește și: 

FOTO Incidente grave la Giurgiu! Soția lui Hanca: "Am fost atacată de fanii lui Dinamo, sunt în stare de șoc!" » Fotbalistul cere rezilierea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.