Liga 1

Nu mai e cale de întoarcere » Declarații CATEGORICE ale lui Sergiu Hanca: "Pentru mine, Dinamo a murit, poate să-mi dea și 50.000 de euro pe lună!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 decembrie 2018

Sergiu Hanca, 26 de ani, a oferit, târziu în noapte, o primă reacție după ce soția sa, Andreea, a fost agresată de fani în tribunele de la Giurgiu la partida Astra - Dinamo 4-1. 

Fotbalistul a solicitat rezilierea contractului și a oferit o reacție dură, în care anunță că sub nicio formă nu va mai continua în "Ștefan cel Mare". 

"I-am zis lui Danciu, i-am zis lui Bălănescu, am anunțat pe toată lumea, nu știu ce se întâmplă dacă mâine nu-mi reziliază contractul. Poate să-mi dea 50.000 de euro pe lună că eu nu mai rămân la Dinamo.

Pentru mine Dinamo a murit în seara asta!", a declarat Hanca, potrivit site-ului doardinamo.ro.

Soția lui Sergiu Hanca a fost agresată în incinta arenei de câțiva indivizi din galeria roș-albilor. Andreea a fost bruscată și trasă de păr, fiind salvată de fratele său, care a urmărit meciul alături de ea. 

Vezi și: FOTO Incidente grave la Giurgiu! Soția lui Hanca: "Am fost atacată de fanii lui Dinamo, sunt în stare de șoc!" » Fotbalistul cere rezilierea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.