Liga 1

VIDEO+FOTO » Moș Crăciun ar putea veni cu o demisie pentru Dorinel Munteanu! Chiajna a pierdut din nou, 0-3 cu Sepsi

+16 Foto
Foto: Bogdan Bălaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 21 December 2018

Sepsi a învins-o categoric pe Sepsi, scor 3-0, într-un meci din etapa a 21-a. Nouvier a fost omul meciului, contribuind la toate reușitele covăsnenilor.

Meciul de azi s-ar putea să fie ultimul pentru Dorinel Munteanu. Fără victorie de 10 etape și cu 6 înfrângeri consecutive, "Neamțul" e la căpat de linie, iar Moș Crăciun ar putea sosi cu o mare nuia.

Nu mai departe de ieri a apărut informația că primarul Minea e tentat să-l readucă pe Eugen Trică la Chiajna. Strict legat de partidă, ilfovenii n-au mișcat în fața lui Sepsi, n-au arătat nimic. Au făcut deplasarea degeaba.

Doar alb-roșii au fost pe teren.

Ratările lui Rus (18) și Vașvari (32) au dat semnalul asaltului. Simonovski și-a pus din nou numele pe lista marcatorilor, ca mai apoi Florin Ștefan să-și confirme finalul bun de an.

La ambele goluri, Nouvier a fost omul potrivit la locul potrivit. Și ca să fie treaba treabă, Bryan, împrumutat de la CFR Cluj, a marcat și de la punctul cu var pentru o victorie care-i dă liniște, pe un loc de play-off, până la anul.

Sepsi a demonstrat din nou că ar putea face cărțile la primăvară la cel mai înalt nivel al Ligii 1. Împrumutul lui Novier la Sepsi expiră în vara lui 2019

SEPSI - CHIAJNA 3-0Au marcat: Simonovski '35, Fl. Ștefan '45+2, Nouvier '59 pen.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - G. Moura, Viera, Jovanovici, Sato - Velev, A. Rus - Nouvier, Vașvari, Fl. Ștefan - Simonovski
Rezerve: Fejer, Mensah, S. Drăghici, Hadnagy, Ursu, Karnitskiy, Hamed
Antrenor: Eugen Neagoe

Chiajna: A. Caparco - G. Matei, A. Marc, Albu, Bărboianu - Stănică - R. Grădinaru, Deaconu, M. Cristescu, P. Ivanovici - P. Batin
Rezerve: A. Costache, Prepeliță, Măzărache, Guessan, Panait, Leca
Antrenor: Dorinel Munteanu

Arbitri: Andrei Antonie (București) / Asistenți: Sebastian Stoianov (Constanța), Bogdan Velicu (București) / Rezervă: Sergiu Popa (Alba) / Observator: Liviu Ciubotariu (Galați)

Clasament Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.