Liga 1

Sibienii rămân modești: "Vrem să ne salvăm de la retrogradare" + Tudor Băluță nu se mai gândește la titlu: "Suntem dezamăgiți"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 decembrie 2018

Lucian Dumitriu, marcatorul unicului gol în partida câștigată de Hermannstadt în fața Viitorului, rămâne cu picioarele pe pământ și spune că nu se gândește la play-off, deși sibienii sunt la 3 puncte de intrarea în partea superioară a clasamentului.

"E foarte, foarte importantă această victorie pentru lupta pentru evitarea retrogradării. Noi nu ne gândim la play-off. Obiectivul nostru e să ne salvăm de la retrogradare. Atitudinea noastră foarte bună a făcut diferența", a declarat Dumitriu la Look Sport.

Tudor Băluță, mijlocașul Viitorului, s-a arătat dezamăgit de rezultat: "Am dominat întreaga partidă, dar ei au avut o singură ocazie importantă și ne-au dat gol. Trebuia să fim mai incisivi în ultimii metri. Trebuia să fim mai atenți și puteam obține mai mult. Mai avem 5 meciuri de jucat și sperăm să fim în play-off la final. Suntem dezamăgiți cu toții. Cred că ne putem bate sus, nu știu dacă neapărat la titlu. Noi avem echipă foarte bună".

Clasament Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.