Liga 1

EXCLUSIV Continuă scandalul de la Chiajna » Acuze incredibile despre situația în care a fost pus un jucător

FOTO: Raed Krishan

Articol de Victor Vrînceanu  —  sâmbătă, 22 decembrie 2018

Scandalul de la Concordia Chiajna e departe de a se fi încheiat. Jucătorii se plâng că sunt neplătiți de luni de zile, iar un fotbalist din lotul ilfovenilor a făcut o serie de declarații interesante despre problemele din club

Un jucător de la Concordia, care a preferat să rămână anonim, l-a invocat pe mijlocașul Dunării Valentin Munteanu, despre care spune că a fost defavorizat de conducerea Chiajnei pe vremea când evolua acolo:

”Un caz concret s-a petrecut în urmă cu doi ani cu Vali Munteanu, care s-a dus la Călărași. Știu că atunci jucătorii au avut primă de salvare de 4.000 de euro și le-a fost băgată ca drept salarial.

Când s-a dus băiatul (n.r. Vali Munteanu) să rezilieze contractul, i s-a spus că mai are restanță doar o lună, pentru că i se băgase acea primă ca salariu", a adăugat un alt jucător de la penultima clasată.

ce spune vali munteanu

Contactat de GSP.ro, Munteanu neagă însă vehement această ipoteză: ”Au mai fost de-a lungul timpului restanțe salariale, ca la orice club, dar niciodată ceva ieșit din comun. Nu am fost niciodată păcălit de clubul Concordia, Doamne ferește! Nu s-a pus problema să mi se scadă primele din salariu.

Nu știu de unde apar astfel de informații, mi-ar plăcea ca cel care a spus acest lucru de mine să își dea și numele pentru că nu e normal așa ceva. Am plecat acum 2 ani și jumătate de la Concordia în condiții foarte bune, cu toți banii pe care îi aveam de luat încasați. Era normal să mă sune și pe mine cine a zis așa ceva, să mă anunțe și să îi explic situația mea, nu să arunce minciuni în presă”.

Vezi și: Scandal fără precedent la Chiajna: "Suna peste tot că nu îi ieșeau 800 de lei la salariu. Perturbă tot vestiarul!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.