Liga 1

Lovitură DEVASTATOARE pentru Dinamo! Sergiu Hanca ar putea pleca la o mare rivală din Liga 1 » Primele detalii

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 decembrie 2018

Mariajul dintre Sergiu Hanca și Dinamo nu mai are cum să aibă o continuitate fericită! Evenimentele regretabile de la Giurgiu, unde soția sa a fost implicată într-o altercație cu mai mulți fani dinamoviști, au fost picătura care a umplut paharul pentru fotbalist, care oricum își dorea de mai mult timp să plece.

TV Digi Sport anunță că Hanca este dorit de CS U Craiova, ceea ce ar reprezenta o adevărată lovitură pentru dinamoviști. Dacă începutul anilor 2000 era marcat de adevărate lovituri aplicate de Dinamo cluburilor din Craiova, lucrurile s-au schimbat radical acum: oltenii le pot da o lovitură fatală "câinilor", transferându-le cel mai reprezentativ jucător din ultimii doi ani.

Trocul se poate dovedi unul echitabil pentru CS U Craiova, un club cu posibilități financiare net superioare celor de la Dinamo. 100.000 de euro e o sumă modică pentru olteni, iar fotbalistul ar putea fi și el de câștig de cauză. Ar putea câștiga la Craiova un salariu de două ori mai mare decât primea în "Groapă". 

Pentru Hanca și-a manifestat interesul și Hapoel Haifa, echipa la care evoluează Gabi Tamaș (Vezi AICI detalii despre posibilitea ca Hanca să ajungă în campionatul Israelului.)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.