Liga 1

EXCLUSIV Crăciun la Miami, Revelion în Los Angeles » Un antrenor din Liga 1 are Sărbători de iarnă la căldură

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 23 decembrie 2018

A lăsat sarmalele și cozonacul la Iași sau la Turnu Severin și s-a îmbarcat într-un avion pentru Statele Unite ale Americii. A lăsat frigul pentru a merge la căldură și la trai bun. Unul dintre antrenorii la modă din 2018 a ajuns de astăzi peste Ocean.

Flavius Stoican i-a dus pe moldovenii de la Poli Iași în premieră în play-off în primăvară, a arbitrat lupta la titlu, sezonul trecut, iar acum e iar în luptă pentru top 6 după ce i s-a rebranduit echipa în vară.

Sărbătorile de iarnă îl prind pe antrenor în America. A ajuns la Detroit alături de soția sa, Măriuca, de unde vor lua un alt avion către Miami.

După Crăciun, soții Stoican vor pleca pentru o săptămână în California, mai exact la Los Angeles. Aici vor trece în noul an, iar dorința lui Flavius este una singură, tehnicianul declarând pentru Gazeta Sporturilor: "Vrem în play-off. Merităm, putem, dacă ajungem acolo, orice e posibil. Bine, ca o glumă de sezon, e mai greu să ne batem la titlu, dar vedem când ajungem acolo de ce vom fi in stare".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.