Liga 1

Lui Becali nu îi pasă de ce zic cei de la Iași: "L-am luat pe Andrei Cristea și am luat și un mijlocaș defensiv. Al treilea transfer trebuie acceptat de grup"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 decembrie 2018

Gigi Becali a anunțat astăzi că ar fi reușit transferul lui Andrei Cristea (34 de ani), deși unii oficiali de la Poli Iași susțin că atacantul nu va pleca la FCSB. Finanțatorul FCSB susține că l-ar fi semnat și pe Iulian Cristea (24 de ani) de la Gaz Metan, care poate juca fundaș și mijlocaș defensiv.

"L-am luat pe Andrei Cristea. Iau jucători acum, iau 3-4-6. La Ionuț Panțîru (nr. fundaș de la Poli Iași) nu depinde numai de mine, trebuie să îl accepte grupul. Iulian Cristea e ca și semnat, dar mai iau încă 3 jucători. Nu-i știu acum, dar mai iau 3-4 jucători. Iau jucători", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Șefii de la Poli Iași se pot împotrivi și în privința transferului fundașului stânga Ionuț Panțîru, 22 de ani.

Astăzi, Consiliul Director al formației moldave a anunțat că nu-l va lăsa pe Andrei Cristea la FCSB, deși Horia Sabo, directorul general de la Iași, susține că atacantul va pleca la vicecampioana României.

Citește și:

EXCLUSIV Andrei Cristea, victimă colaterală în scandalul de la Poli Iași » Transferul la FCSB blocat pe ultima sută de metri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.