Liga 1

Reghecampf propune un antrenor la FCSB: "Ar fi cel mai bun, ar putea gestiona relația cu Becali" + Ce spune despre Dică + Unde pleacă: "Viitorul meu e acolo"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 decembrie 2018

Laurențiu Reghecampf a declinat oferta lui Gigi Becali și spune că viitorul său e în Germania. Antrenorul a vorbit despre Nicolae Dică, dar a și propus un nume finanțatorului de la FCSB.

"Sunt șanse mari să antrenez în Germania. Inima mea e alături de Steaua, de Gigi Becali, dar eu acum am alte planuri. Nu e vorba doar de bani. În ultima perioadă am hotărât să nu mai apar și să nu-mi mai dau cu părerea pentru că totul a fost interpretat greșit.

Cred că orice experiență în viața de antrenor e benefică. Referitor la Dică, el e un antrenor tânăr, care are calități foarte bune.

În ultima perioadă au fost foarte multe accidentări la Steaua, nu e ușor să ai o altă echipă de start în fiecare etapă. Nu e problema mea ce s-a întâmplat la Steaua. Nu-mi permit să comentez ce s-a întâmplat acolo.

Dică știe foarte bine ce a făcut la Steaua. Pentru el a fost o experiență foarte bună. A crescut foarte mult și sunt sigur că numele lui a crescut. În momentul de față nu există o altă echipă cu un lot mai valoros decât cel de la Steaua. S-au făcut anumite sacrificii. Nu vreau să se interpreteze și să se spună că Dică n-a făcut ce trebuia. El a avut ghinion, că a avut mulți accidentați", a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

Printre antrenorii cu care a vorbit Gigi Becali azi a fost și Dan Alexa, despre care spune că e o variantă foarte bună:

"Dan Alexa a avut rezultate foarte bune, e un antrenor tânăr, care s-a impus. Ar fi o șansă foarte mare pentru el să ajungă la Steaua. Dan Alexa ar putea gestiona relația cu Gigi Becali".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.