Liga 1

Dică a dezvăluit dialogul avut la cald cu Gigi Becali: "I-am spus direct" + Cum a reacționat patronul: "Așa am încheiat discuția"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 23 December 2018

Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB și dezvăluie dialogul pe care l-a avut aseară cu Gigi Becali, după înfrângerea cu CFR Cluj, 0-2.

"Eu l-am sunat pe patron aseară. I-am spus că n-a procedat corect față de mine. I-am spus că peste 2-3 ani o să mă sune să vin înapoi la Steaua. Mi-a spus să mă duc să capăt experiență și apoi ne vedem la Steaua. Mi-a spus că dacă voi avea rezultate bune, poate e posibil să mai antrenez Steaua. Așa am încheiat discuția de aseară", a declarat Dică la TV Telekom Sport.

Antrenorul a continuat: "Vreau să-i mulțumesc patronului că mi-a dat șansa să antrenez Steaua, un club mare. Îmi pare rău că am dezamăgit. Din păcate, n-am câștigat campionatul. Consider că Nicolae Dică la Steaua n-a luat bani, ci a adus bani".

Citește și:

Nicolae Dică, prima ieșire publică după demisia de la FCSB: "Eram hotărât de aseară să plec" + de ce nu și-a luat la revedere de la jucători

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.