Liga 1

Nicolae Dică dezvăluie ce relație are acum cu MM Stoica: "Am un defect"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 decembrie 2018

Nicolae Dică a vorbit despre Mihai Stoica, după ce Gigi Becali a dezvăluit imediat după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-2, că MM i-a spus că "echipa nu are antrenor". 

"În MM am avut încredere. Doar cu el am vorbit anumite lucruri. M-a mirat acea declarație a patronului. MM știe foarte bine că eu am avut ofertă din Arabia Saudită și doar cu MM am vorbit. Pe el l-am întrebat cum e mai bine pentru mine, să rămân sau să plec? Eu am vrut să plec după meciul cu Craiova, dar MM m-a întors.

Dacă simțea că e o problemă în vestiar, mi s-ar fi părut că era ok să-mi zică. Mereu am avut discuții. Eu de când am venit la Steaua, le-am spus lui MM și patronului că atunci când nu mai au încredere în mine să-mi spună și voi renunța.

Nu mă simt trădat de MM. Eu nu cred că a spus treaba asta (n.r. că FCSB n-are antrenor). Poate a spus-o în altă conjuctură. Poate un defect al meu e că am încredere în oameni. Dacă a spus acest lucru, sunt dezamăgit", a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

"Și eu sunt vinovat, dar MM mi-a tot spus și eu nu l-am ascultat. MM și-a făcut datoria și mi-a spus «Băi Gigi, nu avem antrenor!»" Gigi Becali

Citește și

FCSB - CFR CLUJ 0-2 // Declarații șocante ale lui Gigi Becali: "MM mi-a tot spus: «Băi Gigi, nu avem antrenor». Dar nu l-am ascultat"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.