Liga 1

Nu mai e un câștig să fii antrenor la FCSB? Un fost șef sub Becali explică: "Există un detaliu care trebuie să dea de gândit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 decembrie 2018

Narcis Răducan, fost conducător la FCSB, a vorbit despre plecarea lui Nicolae Dică și despre problemele din ultimii ani de la formația roș-albastră.

"Dică e al doilea cel mai longeviv antrenor de la FCSB, după Reghecampf. Asta arată cât de instabilă e acea bancă. E foarte complicat. E eterna reîntoarcere la situaţia asta. La un moment dat, în anii trecuţi, glumeam cu un antrenor proaspăt instalat la FCSB și spuneam «Acolo îţi pregăteşti plecarea din prima zi». Trebuie să te gândeşti la toate aspectele.

Sigur că sunt şi scenarii de succes, cum ar fi Reghecampf şi Gâlcă. Ambii au prins contracte afară. Dar au fost şi exemple care ar trebui să le dea de gândit celor ofertaţi. Mă refer la Ilie Stan sau la Dică. Nu sunt convins că e un mare câştig în cariera lor că au fost la FCSB", a declarat Narcis Răducan la TV Digi Sport.

  • Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași, și Mihai Teja, tehnician la Gaz Metan, sunt cei doi favoriți pentru a prelua banca celor de la FCSB. Se mai vorbește despre Dan Petrescu și Laurențiu Reghecampf, dar ultimul spune că va antrena în Germania. 

Citește și:

"Monstrul" Gigi a lovit din nou și l-a terminat și pe Dică » 15 ani ani de umilințe la care au fost supuși antrenorii care au lucrat cu patronul FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.