Liga 1

Pe ce jucător de la Dinamo l-a comparat Cornel Dinu cu Merlin, câinele său: "Pisica îi dă nişte scatoalce pe faţă, iar el se retrage şi pleacă! E dramatic"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 decembrie 2018

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a vorbit despre problemele din defensiva echipei, comparându-i pe fundași cu un câine care latră, dar nu mușcă.

"Ce m-a încercat văzând această partidă (n.r Astra - Dinamo 4-1) a fost sentimentul de milă, nu de jenă. De milă pentru ceea ce a ajuns Dinamo.

Goldenul meu (n.r. rasa câinelul lui Cornel Dinu), care e un câine senzaţional, e propagandistic ca jucătorii de la Dinamo din apărare.

Latră, îşi apără teritoriul, dar nu a muşcat pe nimeni. E o secvenţă în care pisica Mitzi îi dă nişte palme lui Merlin de rămâi stupefiat. Îi dă cu laba, iar Merlin nu face nimic.

Săracul, e blând și îl bate pisica. Așa sunt Popescu, Ricardo Grigore, Olteanu și Sorescu. Nu se mai poate! E dramatic ce se întâmplă.

Îmi aduc aminte acum o fază în care săracul Popescu la meciul cu CFR parcă se duce la o fază cu mâinile la spate (n.r. la golul lui Păun). Nu se duce niciun apărător ca la patinaj viteză.

E ca Merlin al meu, săracul. Merlin se duce cu botul, îi dă pisica nişte scatoalce pe faţă, iar el se retrage şi pleacă. Ori eşti apărător şi mănânci zona respectivă cu minge cu tot, ori îți cauți altă meserie", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și:

Cornel Dinu, atac necruțător la MM Stoica: "Aduce mai mult spre staulul ăla unde Gigi e de admirat că îşi îngrijeşte oiţele"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.