Liga 1

Săgeți către Dică! Relația cu Becali și schimbarea neinspirată din meciul cu CFR i-au fost fatale: "A făcut și el ceva din proprie inițiativă și nu i-a ieșit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 December 2018

Gabi Balint îl taxează și el pe Nicolae Dică după ce a fost dat afară de la FCSB. Crede că schimbarea lui Moruțan din înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-2, a fost falimentară. Nu ezită să-l înțepe pentru relația pe care a avut-o cu Gigi Becali. 

"Eu cred că Dică a făcut schimbarea, puțin forțat, și din cauza eliminării. S-a gândit totuși să bage un fundaș stânga care să urce pe bandă, să desfacă jocul, să vină cu centrări.

Cred că la asta s-a gândit. Însă, sincer, m-a surprins și pe mine înlocuirea lui Moruțan, cel pe care l-a băgat la pauză și, din câte m-am mai interesat și eu, nu ar fi avut o evoluție slabă cât timp ar fi fost pe teren.

A făcut și el, prima dată, ceva din proprie inițiativă și nu i-a ieșit. Probabil că a mizat pe faptul că e calea cea mai bună pentru a câștiga meciul, mai ales cu un om în minus. Era greu, nu era ușor. A mers pe mâna lui și, pe undeva, a pierdut pe mâna lui. Adică, mai bine pierd pe mâna mea decât să pierd pe mâna altuia. Poate fi un antrenor bun pe viitor", a spus și Gabi Balint la TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

Andrei Vochin a dezvăluit marea condiție a lui Petrescu pentru a semna cu FCSB: "Am participat la o negociere"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.