Liga 1

Decizie neașteptată luată de un titular al lui Dinamo! Fotbalistul vrea să rămână la "câini" și a cerut MICȘORAREA salariului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 decembrie 2018

Tomislav Gomelt a fost luat la țintă de Mircea Rednic când antrenorul a aflat salariul pe care îl are la Dinamo. Evoluțiile șterse l-au scos din minți pe tehnician, care s-a mai ponderat în declarații după victoria cu Craiova, 3-0, meci în care Gomelt a fost printre cei mai buni de pe teren.

Fotbalistul trecut și pe la CFR Cluj s-a aflat pe lista neagră a lui Rednic, alături de Katsikas și Axente. Totuși, ultima sa decizie l-ar putea readuce în grații.

Cum nu poate pleca fără să primească o sumă de bani, dinamoviștii ar putea accepta propunerea lui Gomelt de a-i fi scăzut salariul, anunță Fanatik. Astfel jucătorul ar putea primi o nouă șansă, până în vară.

Fotbalistul câștigă acum 14.000 de euro lunar și are contract până în 2021, astfel că remunerația pe care ar avea-o de primit pentru a pleca liber n-ar fi una mică, oricum peste posibilitățile financiare ale lui Dinamo.

Tomislav Gomelt a adunat 619 minute pentru Dinamo în 9 partide. 

250.000 €este cota lui Tomislav Gomelt pe transfermarkt 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.