Liga 1

Gnohere iese la atac! Francezul e nemulțumit: "Frustrant!" » Ce părere are despre Alibec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 decembrie 2018

Harlem Gnohere nu e de acord cu sistemul competițional din Liga 1. Atacantul francez e de părere că un campionat cu 20 de echipe ar fi mai eficient și explică și de ce. 

″Cred că pentru România, care e o ţară mare, cel mai indicat ar fi un campionat cu 20 de echipe. Sistemul cu play-off şi mai ales cu înjumătăţirea punctelor nu mi se pare productiv.

Cred că mulţi se simt frustraţi când pierd din puncte. Ar trebui să fie un campionat cum e în Anglia, Italia, Franţa, tur, retur şi atât. Punctele să rămână toate″, a zis Gnohere pentru GSP.RO.  

CITEȘTE ÎNTREG INTERVIUL OFERIT DE HARLEM GNOHERE PENTRU GSP!

CITEȘTE ȘI:

Săgeți către Dică! Relația cu Becali și schimbarea neinspirată din meciul cu CFR i-au fost fatale: "A făcut și el ceva din proprie inițiativă și nu i-a ieșit"

"Alibec, Budescu sunt jucători cu adevărat fantastici și în ciuda faptului că aveam asemenea fotbalişti am ratat campionatul. E clar că atmosfera e dificilă după un asemenea sezon, după ce ai dat totul să fii campion. Şi acum am pierdut prosteşte puncte cu Chiajna, Botoșani" Harlem Gnohere, atacant FCSB 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.