Liga 1

Jucătorii lui Dinamo, dezamăgiți de prestația echipei: "Au fost multe partide slabe" » Care cred că a fost marea problemă a "câinilor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 decembrie 2018

Mijlocașul portughez Diogo Salomao, 30 de ani, și fundașul grec Giorgos Katsikas, 28 ani, au vorbit despre Dinamo și au spus că marea problemă a fost defensiva.

"Cred că a fost cea mai slabă apărare de nici nu ştiu câţi ani. Totuşi, ăsta este fotbalul. Trebuie să lucrăm toţi împreună pentru a preveni o astfel de situaţie. Nu trebuie doar să marcăm goluri, ca echipă", a spus și Giorgos Katsikas la TV Telekom Sport.

"Cred că este dificil să faci un clasament al celor mai slabe partide pentru că au fost destul de multe. Şi îmi este greu să aleg doar una. Eu o să mă refer la cea cu Viitorul. Am terminat această partidă din deplasare cu 1-4, cu Penedo care a apărat un penalty pe final de meci. Este unul dintre cele mai proaste meciuri", a declarat Diogo Salomao pentru sursa citată.

"Sper ca pe viitor, să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în acest an şi cu siguranţă, nu se va mai întâmpla cât timp va fi domnul Rednic aici" Dan Nistor

 

Citește și:

EXCLUSIV Concurență pentru Dinamo! Un alt club tare din Liga 1 îi poate sufla o țintă lui Rednic! Toate detaliile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.