Liga 1

Mesaj tranșant pentru Coman și Tănase! Regula de aur pe care trebuie s-o respecte: "Dacă nu fac asta, nu vor primi niciodată oferte"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 December 2018

Neamțul Thomas Neubert, fost preparator fizic la FCSB î mandatul lui Laurențiu Reghecampf, a vorbit despre Florinel Coman, 20 de ani, și Florin Tănase, 23 de ani, și le-a dat un sfat celor doi atacanți.

"Tănase, Coman și ceilalți jucători tineri de la Steaua trebuie să știe că în fotbalul european de top nu este de ajuns doar să joci în față și să aștepți. Dacă pierzi mingea, fugi în centru, presezi și ajuți echipa. Când ești presat, trebuie să aleargi înapoi. Cât timp fotbaliștii Stelei nu fac asta, nici nu vor primi oferte de unde își doresc.

Baza trebuie să fie pregătirea fizică, care trebuie să fie fantastică. Aceasta este prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească un fotbalist de top.

Apoi, trebuie să știi să nu te complaci. Nu contează unde pierzi mingea, contează ce faci imediat după. Poți pierde mingea și de 20 de ori, dar vreau să văd că ai reacție", a declarat Thomas Neubert la TV Digi Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.