Liga 1

Becali a anunțat primele două transferuri la FCSB + Cum l-a convins Teja: "Bine, mă, tată, îți fac toate poftele în cazul ăsta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 decembrie 2018

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit cum l-a convins Mihai Teja să-l numească antrenor la echipa roș-albastră și că deja a rezolvat două transferuri: fundașul Iulian Cristea și atacantul Andrei Cristea.

 "Am vorbit cu el și mi-a plăcut că are personalitate. A zis «Nea Gigi, vrei posesie? Atunci lasă-mă să iau pe cine vreau!». Bine, mă, tată. Să vedem ce poți. Și îi aduc pe cine vrea, îi fac toate poftele. Șase luni nu mă bag, îl las pe el. Dar dacă nu ia campionatulm va fi vai de capul lui!

Cu Cristea am rezolvat, cu amândoi (n.r. Iulian Cristea și Andrei Cristea). Pe fundașul central, l-a vrut și el. Mi-a spus și că mai poate crește ca valoare. Îi aduc și pe ceilalți doi de i-a dorit el special (n.r. Boubacar Fofana și Antoni Ivanov)", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Cine sunt cei doi fotbaliști acontați + alte două ținte:

  • Andrei Cristea, 34 de ani, a reușit 6 goluri și două pase decisive în 19 meciuri la Poli Iași. A mai jucat la FCSB între 2004 și 2006.
  • Iulian Cristea, 24 de ani, poate evolua ca fundaș central și mijlocaș central. Are 16 meciuri și două goluri în acest sezon.
  • Boubacar Fofana este un mijlocaș defensiv de 29 de ani din Guinea. Acesta a venit la Gaz Metan în iulie 2018, de la Moreirense. Fofana a jucat 16 meciuri în acest sezon, marcând 2 goluri.
  • Antoni Ivanov este un mijlocaș lateral bulgar de 23 de ani. A venit la Gaz Metan în vară și a bifat 11 meciuri, marcând un gol. Mai are 6 luni de contract cu echipa din Mediaș.

 Citește și:

Mesaj tranșant pentru Coman și Tănase! Regula de aur pe care trebuie s-o respecte: "Dacă nu fac asta, nu vor primi niciodată oferte"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.