Campionate

FOTO "Trișorul!" » Salah, pus la zid și ironizat după faza controversată din meciul cu Newcastle: "L-a tras parașuta" » Out cu Arsenal și City?!

+6 Foto
Captură Sport Bible

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 decembrie 2018

Liverpool a învins-o clar pe Newcastle de Boxing Day, scor 4-0, și a profitat de eșecul lui City pentru a se duce la 6 puncte în fruntea Premier League, însă microbiștii acuză dur faza în urma căreia gazdele au reușit golul doi.

Salah a intrat cu mingea în careu și a căzut teatral, ca secerat, după ce a fost atins pe braț de fundașul stânga al oaspeților, Paul Dummett. Deși jucătorii lui Newcastle au protestat, arbitrul a arătat punctul cu var. Tot Salah a marcat.


Captură Sport Bible / Sky Sports


Captură Sport Bible / Sky Sports


Captură Sport Bible / Sky Sports


Captură Sport Bible / Canal+

"N-are niciun pic de onestitate când cade într-un asemenea mod", "Ce glumă bună reprezintă această decizie!", "Trișorul!" sau "L-a tras parașuta", au fost doar câteva dintre reacțiile internauților pe rețelele de socializare.


Fotomontaj amuzant pe twitter

Golgeterul lui Klopp ar putea fi suspendat două runde, dacă la Comisii se va constata că a simulat și ar fi out astfel cu Arsenal și City. 

Salah a mai fost în centrul unui astfel de scandal în toamnă, când a obținut un penalty în meciul cu Crystal Palace, deși n-a fost atins de vreun adversar.

12 goluri în 19 meciuri are Salah în acest sezon de Premier League

Clasament Premier League

Vezi AICI toate rezultatele de azi din "Boxing Day"!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.