Liga 1

Adevărul din spatele declarației date de MM: "Gigi, nu avem antrenor" » Detalii de culise oferite de Stoica: "Jucătorii nu făceau ce spunea Dică"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 decembrie 2018

Gigi Becali și-a explicat astăzi declarația oferită după meciul cu CFR Cluj, scor 0-2, când a spus "MM mi-a spus că n-avem antrenor". Dică s-a supărat când a auzit, însă acum patronul FCSB revine și cosmetizează declarația.

"Când MM mi-a spus că n-avem antrenor îmi spunea despre Dică «Băi Gigi, cunoaște fotbal mai mult decât toți antrenorii pe care i-ai avut tu», doar că jucătorii nu făceau ce cerea el în teren", a explicat Becali în cadrul unei conferințe de presă.

Jucătorii nu ascultau de Dică

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Nicolae Dică și a dezvăluit un episod incredibil din perioada antrenorului la FCSB.

"Dică va ajunge antrenor, dar trebuie să mai rezolve niște probleme legate de comunicare. E atât de dedicat și muncește atât de mult încât e imposibil să nu ajungă antrenor. După primul an, nimeni nu-i poate reproșa nimic. Dică a plătit pentru multe probleme care nu-i aparțineau. N-are Dică nicio vină că a trebuit să jucăm acasă meciurile în 3 localități. Imaginați-vă că Dică a jucat tot sezonul fără Pintilii. Nu cred că mandatul lui Dică la Steaua e o nereușită.

Eu m-am așteptat ca Dică să mă sune când pleacă, dar nimic. Atâta vreme cât tu pui un jucător să execute corner și se duce altul să execute, ai o problemă. I-am spus că nu e normal. La un alt corner au făcut ei o chestie pe care au gândit-o jucătorii. Autoritate poți să ai purtându-te frumos, dar și să fii semi-dictator", a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.