Campionate

Suporterul lui Inter călcat cu mașina a murit la spital! Autoritățile pregătesc măsuri drastice: le închid peluza și le interzic deplasările fanilor!

Scene de groază din mijlocul luptelor de stradă de lângă arena milaneză

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 27 decembrie 2018

Suporterul interist de 35 de ani, lovit cu un VAN de un grup de ultrași rivali, ce fuseseră atacați de tifosii nerazzurri înaintea meciului, în apropiere de San Siro, a decedat pe masa de operație. Inter s-a impus cu 1-0 în fața lui Lazio.

O nouă dramă aruncă o pată neagră pe fața fotbalului în Serie A. Un suporter n-a mai apucat să vadă Inter - Napoli și a pierdut în spital lupta pentru supraviețuire. Daniele Belardinelli, 35 de ani, tifoso interist, a murit în urma ciocnirilor în care au fost implicate circa 60 de persoane și în care 4 fani napoletani au fost înjunghiați.

Un VAN cu ultrași ai echipei lui Ancelotti a fost blocat și atacat de rivali înarmați cu lanțuri și bâte. Ocupanții mașinii au coborât și de-aici a început bătaia. Încercând să scape, tifosii răniți au lovit letal fanul nerazzurro.

Le închide peluza și interzice deplasările!

Autoritățile promit măsuri severe și sancțiuni împotriva celor ce au provocat nenorocirea. "Ciocnirile au avut loc la 2 kilometri de stadion și cercetăm dinamica evenimentelor. Am arestat două persoane, pe un al treilea agresor încă îl căutăm.

Avem informații că s-au infiltrat ultrași ai lui Varese și Nice. Situația este tragică și de neacceptat. Voi cere închiderea peluzei ultrașilor interiști până la 31 martie și interzicerea deplasărilor fanilor nerazzurro pe toată perioada acestui campionat", a anunțat Marcello Cardona, chestorul orașului Milano.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.