Liga 1

Becali a vrut să-l aducă pe Edi Iordănescu la FCSB » De ce a picat mutarea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 decembrie 2018

Gigi Becali dezvăluise zilele trecute că e în negocieri cu trei antrenori. A oferit numele lui Dan Alexa și Mihai Teja, însă n-a vrut să spună și numele celui de-al treilea până astăzi.

"V-am spus că discut cu trei antrenori. Numele lui Dan Alexa și Teja vi le-am spus. Celălalt era Edi Iordănescu. Am vorbit cu Puiu Iordănescu și i-am spus că e frumos, fiind o familie de steliști, să aibă și Edi o șansă, dar voiam să vorbesc cu el. I-am spus să mă sune a doua zi. Edi nu m-a sunat până seara. Am zis că dacă nu mă sună înseamnă că e orgolios, dar uite că n-a fost orgolios, m-a sunat pe seară.

Între timp, am vorbit cu Mihai Teja. Pe seară m-a sunat Edi și mi-a spus că nu m-a putut suna din cauza unui deces în familie. I-am zis că între timp vorbisem cu Mihai Teja și m-a impresionat atât de tare încât n-am mai așteptat să vorbesc și cu el.

I-am spus atunci lui Mihai Teja că e antrenorul Stelei în proporție de 90%. I-am zis după aceea lui Edi la telefon că 100% va fi antrenorul nostru cândva", a spus Becali în cadrul prezentării lui Mihai Teja ca antrenor la FCSB.

Citește și: 

Becali a anunțat numele primilor 3 jucători cu care s-a înțeles: "Cu ei mi-a spus Teja că poate face posesie" + Cuplu nou de fundași centrali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.