Tenis

VIDEO + FOTO Înfruntare de gală: Serena Williams a cedat primul meci al noului sezon » Simona Halep amână startul

+7 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 decembrie 2018

Venus Williams (38 WTA) a învins-o pe Serena Williams (16 WTA) într-un meci demonstrativ disputat la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, scor 4-6, 6-3, 10-8.

Cele mai faimoase surori din istoria sportului mondial s-au înfruntat în primul meci al sezonului 2019. Serena a fost prima aflată în dificultate, a reușit să salveze mingea de break avută de Venus în game-ul inaugural, apoi a trecut în avantaj cu o lovitură splendidă de forehand.

Setul secund a avut trei break-uri consecutive, prima care a reușit să își consolideze avansul fiind sora mai mare, Venus.

În tie-break s-a mers cap la cap, cu 6 puncte câștigate pe serviciul advers în primele 12 jucate. Venus a tranșat partida într-o oră și 29 de minute, 10-8 în decisiv.

30de turnee de Mare Șlem au câștigat împreună surorile Williams

Simona Halep amână startul

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) este singura jucătoare de top care nu joacă în prima săptămână din 2019. Liderul mondial a spus pas turneului de la Shenzhen, pe care îl câștigase în anul trecut, pentru a merge direct în Australia.

  • Halep se pregătește pentru Australian Open la Sydney, în perioada 6-12 ianuarie;
  • Turneul de la Australian Open se desfășoară în perioada 14-27 ianuarie 2019.

Vezi și: 

EXCLUSIV Raluca Olaru pregătește o schimbare importantă pentru 2019: "Doar așa simt că voi putea să mă lupt de la egal la egal cu jucătoarele de top"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.