Tenis

Simona Halep, atacată de o jucătoare din top 5: "În ultimul sezon nu am avut un lider măreț"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 December 2018

SIMONA HALEP // Elina Svitolina (24 de ani, locul 4 WTA) o atacă voalat pe liderul mondial Simona Halep, 27 de ani, cu câteva zile înainte să înceapă noul sezon din tenisul feminin.

"Am observat în ultimul sezon că nu avem un lider măreț. Eu îmi urmez calea și încerc să mă concentrez la tenis, încerc să dau ce am mai bun la antrenamente și jocuri. Cred că asta mă va ajuta să-mi îndeplinesc obiectivele și să ajung pe primul loc în clasamentul WTA și să câștig turnee de Grand Slam.

Muncesc din greu pentru a reuși. M-am obișnuit deja cu presiunea și știu cum să o gestionez, cred că experiența mă va ajuta la turneele importante", a declarat Svitolina pentru puntodebreak.com.

De-a lungul carierei, cea mai bună clasare a ucrainencei a fost locul 3 WTA, iar la finalul acestui an a câștigat Turneul Campioanelor. Svitolina are 5.350 de puncte, în timp ce Halep a strâns 6.921 de puncte.

Elina Svitolina și Simona Halep s-au întâlnit de 6 ori de-a lungul timpului, iar ucraineanca s-a impus în patru rânduri.

Vezi și:

GALERIE FOTO Eugenie Bouchard a "rupt" internetul în două cu o imagine controversată: "Moșule, unde te uiți?!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.