Liga 1

A1, deja subordonat! Noul antrenor de la FCSB a pierdut posesia din start: Gigi 84% - Teja 16%

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Friday, 28 December 2018

La conferinţa în care a fost instalat, antrenorul Mihai Teja s-a simţit stingher şi a vorbit de peste 5 ori mai puţin decât patronul Gigi Becali.

"Să vă spun de ce l-am ales pe Mihai. Stoichiță m-a influențat, am văzut la televizor că a spus că Teja e antrenor de posesie. I-am cerut părerea și lui Hagi și mi-a spus: «Gigi, e antrenor de posesie!». Exact ce voiam. De-asta l-am ales pe Mihai".

Teja stă cuminte pe scaunul din stânga lui Gigi Becali, în una din încăperile palatului din Aleea Alexandru. Îl ascultă pe patron şi dă senzaţia că se abţine să nu râdă de ceea ce spune uneori acesta.

Conferinţa a durat ceva mai puţin de o oră. Iar Teja, adus să facă din FCSB o formație de posesie, a pierdut posesia încă din ziua în care a fost instalat.

A vorbit de peste 5 ori mai puţin decât Becali. Mai precis, din cele 55 de minute, finanțatorul a vorbit aproape 46 de minute şi jumătate. Antrenorul a deschis gura restul de 8 minute şi jumătate, iar "cifrele" acestui "meci" inedit sunt zdrobitoare: 84% Becali versus 16% Teja.

În urmă cu un deceniu, la fel s-a întâmplat şi la prezentarea lui Dorinel Munteanu...

GSP a calculat şi atunci care a fost posesia declaraţiilor, iar Gigi a dominat autoritar: 82% la 18%. Becali a vorbit 32 de minute, iar tehnicianul abia a strâns 7 minute.

... şi a plecat după 50 de zile

Mandatul lui Dorinel a fost unul dintre cele mai scurte la FCSB. A fost instalat pe 27 octombrie 2008, iar pe 15 decembrie era demis din funcţie. A rezistat numai 50 de zile. 

Citește și:

AICI ai toate declarațiile din conferința de presă de ieri!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.