Liga 1

Conflict deschis! Finanțatorul s-a enervat din cauza situației lui Andrei Cristea: ”Să facă ei transferul!”

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 28 December 2018

Finanțatorul lui Poli Iași, Horia Sabo, a renunțat să negocieze cu Gigi Becali pentru atacantul Andrei Cristea, 34 de ani, din cauza conflictului cu membrii Comitetului Director al clubului moldav.

Transferul lui Andrei Cristea la FCSB pare să fi intrat în impas. Jucătorul și-ar dori să plece și a primit acordul finanțatorului Horia Sabo, însă membrii Comitetului Director al lui Poli, cu care omul de afaceri băimărean se află în conflict, l-au avertizat că nimic nu se va face fără acordul lor. Motiv pentru care Sabo a decis să nu mai miște un deget.

"Cristea vrea, Gigi Becali îl vrea. Eu sunt de acord pentru că nu mă pot pune eu în calea carierei lui. Dar dacă partenerul meu contractual a sărit că nu pot face transferul, atunci nu-l fac. Să-l facă dumnealor, dacă se consideră că e oportun", a comentat Sabo pentru GSP.ro.

Prețul vehiculat inițial, 200.000 de euro, cu care Poli ar fi stins o datorie pe care o are la Becali de la transferul lui Qaka, nu pare a mai fi de actualitate. Potrivit prosport.ro, patronul FCSB le-ar fi oferit azi ieșenilor doar 50.000 de euro, sumă care a fost refuzată.

12.000 €lunar i-a oferit Becali lui Cristea, dublul salariului pe care jucătorul îl are la Iași. Contractul ar fi de un an și jumătate, începând din ianuarie

Citește și:

Becali a anunțat numele primilor 3 jucători cu care s-a înțeles: "Cu ei mi-a spus Teja că poate face posesie" + Cuplu nou de fundași centrali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.