Liga 1

EXCLUSIV Am aflat suma cerută de Negoiță ca să vândă Dinamo» Cât trebuie să plătească oamenii lui Rednic pentru a pune mâna pe club

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Victor Vrînceanu, Costin Ștucan  —  vineri, 28 decembrie 2018

GSP.ro a oferit astăzi în exclusivitate informații despre posibilitatea ca Ionuț Negoiță să reușească să vândă Dinamo, într-o tranzacție intermediată de Mircea Rednic și care implică două nume controversate de impresari, Pini Zahavi și Fali Ramadani.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor dinamoviști, și anume care e suma solicitată de Negoiță pentru cedarea clubului, și-a găsit azi un răspuns, venit chiar din partea președintelui Alexandru David. 

"Nu știam de discuțiile domnului Rednic. E un lucru foarte bun dacă aduce cumpărători. Prețul în momentul ăsta e promoțional. Sunt 410.000 de acțiuni care costă 100 de lei fiecare, adică 10 milioane de dolari. Cumpărătorul care vrea controlul clubului trebuie să plătească 6,6 milioane de dolari", a mărturisit președintele "câinilor", în exclusivitate pentru GSP.ro. 

  • CONTEXT: În ultima lună, în interiorul clubului Dinamo au loc discuții legate de o posibilă investiție străină. Cel care a declanșat aceste discuții este chiar noul antrenor, Mircea Rednic.
  • “Rednic susține că are oameni dispuși să bage bani în Dinamo. Se laudă cu numele lui Pini Zahavi și Fali Ramadani (n.red. - doi agenți de jucători extrem de controversați). Problema este că impresarii au mai nou probleme cu justiția în Belgia, nu le arde lor de Dinamo”, a susținut o sursă apropiată clubului.
  • Israelianul Zahavi și macedoneanul Ramadani sunt impresarii care - în ciuda regulamentelor FIFA - au preluat în 2015 clubul belgian de primă ligă Mouscron, folosind firme paravan din Malta. De altfel, doi nepoți de-ai lui Zahavi au și fost numiți la un moment dat în Consiliul de Administrație al clubului. Sub patronatul celor doi, Mircea Rednic a fost numit antrenor la Mouscron în decembrie 2016 și a rezistat până în februarie 2018.

Vezi și: EXCLUSIV Rednic confirmă oficial negocierile cu un investitor misterios din Belgia pentru vânzarea lui Dinamo: “E un prieten de-ai mei” » Doi impresari controversați, numiți în tratative

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.