Liga 1

Dan Nistor dezvăluie schimbul de mesaje cu MM Stoica: "Sună-mă când termini" » Cine l-a dorit cel mai tare la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 29 December 2018

Dan Nistor, mijlocașul de 30 de ani al celor de la Dinamo, a fost dorit în vară de Gigi Becali, dar mutarea nu s-a realizat.

Acum, Dan Nistor a dezvăluit că FCSB l-a mai dorit în două rânduri și a povestit schimbul de mesaje pe care l-a avut cu Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB.

"Mirel Rădoi m-a vrut la Steaua! S-a întâmplat când eram la Pandurii. M-a dorit foarte mult, dar din păcate el a plecat de la Steaua și nu s-a mai făcut mutarea. M-aș fi dus atunci, dar a rămas doar la stadiul de discuții.

A mai fost un alt moment când era să ajung la Steaua, înainte de a pleca la Evian (n.r în 2013). Domnul MM Stoica mi-a dat un mesaj într-o zi, în timp ce eram cu soția la film. M-a întrebat «Ce faci?» și i-am răspuns «Sunt cu soția la film. Cine ești?». Mi-a spus «Sunt MM Stoica. Sună-mă când termini». După film am vorbit cu el și m-a întrebat dacă vreau să vin acolo.

E clar că de acum înainte nu voi merge la Steaua. Niciodată! Voi fi trup și suflet pentru Dinamo"a declarat Dan Nistor la TV Digi Sport.

Citește și:

EXCLUSIV Interviu cu cărțile pe față cu fostul căpitan al lui Dinamo: "Doar așa se poate construi o echipă puternică"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.