Liga 1

Curățenie de iarnă: 9 jucători sunt OUT: "Nu au unde să joace" + acord pentru transferul unui atacant

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 29 decembrie 2018

Președintele Teodor Birț a spus că dintre cei 9 jucători care vor pleca, unii vor fi împrumutați la alte echipe:  "Pur și simplu n-au unde să joace și e păcat să-i ținem degeaba".

Sibienii se pregătesc de marea "curățenie". Nu mai puțin de 9 jucători, puși pe lista neagră de antrenorul Vasile Miriuță, vor fi îndepărtați în ianuarie. "O parte dintre ei vor pleca sigur. Pe alții vom încerca să-i împrumutăm altor cluburi, nu neapărat pentru că nu-i mai dorim. Împreună cu staff-ul tehnic am ajuns la concluzia că n-au unde să joace. E păcat să-i ținem la echipă doar de dragul de a-i ține", a explicat președintele Teodor Birț.

"Ne-am înțeles cu un atacant"

Birț a dezvăluit că "Miriuță își dorește să aducem jucători ofensivi, pentru că în apărare stăm foarte bine. Ne-am înțeles cu un atacant, e străin, dar nu-i pot dezvălui numele fiindcă a semnat doar pe mail, încă n-a ajuns la Sibiu".

În discuții e și un român, iar conducerea ar vrea cât mai mulți la echipă. Problema este însă că "sunt foarte scumpi pentru posibilitățile noastre financiare. Vom promova doi jucători de la echipa a doua și vor mai veni doi de perspectivă. Încercăm să-i pregătim pentru ceea ce înseamnă Under 21 la anul". 

6 ianuarie e data reluării pregătirilor la Hermannstadt. Iar din 13 până-n 25 ianuarie e programat un cantonament în Antalya, cu 4 amicale

"Miriuță a venit cu un plus. A creat acel șoc pozitiv la echipă și a reușit să le insufle jucătorilor acea răutate de care aveau nevoie, în sensul bun al cuvântului"

"Faptul că am jucat tot timpul în deplasare ne-a costat mult. Dacă aveam stadionul gata și evoluam la Sibiu am fi câștigat cu siguranță mai multe puncte" Teodor Birț, președinte FC Hermannstadt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.