Campionate

VIDEO + FOTO Scandal la Juventus - Sampdoria! Meci tranșat după 3 decizii VAR! Ultima a venit în minutul 90+2

+6 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday, 29 December 2018

Juventus s-a impus în meciul cu Sampdoria, 2-1. Trupa lui Allegri încheie anul victorioasă, grație ”doppiettei” lui Cristiano și penalty-ului controversat dictat de Valeri. Tot asistentul video l-a ajutat să vadă primul 11 metri, transformat de Quagliarella, iar în minutul 90+2 a anunlat golul egalizator.

Prima etapă din istoria Seriei A disputată integral pe 29 decembrie s-a deschis cu ciocnirea celor mai bătrâni golgeteri în acest campionat: Ronaldo versus Quaglierella. Și atacanții ale căror vârste însumează peste 69 de ani au lovit din repriza întâi. Lui Cristiano i-au ajuns 108 secunde să deschidă scorul, șut cu pământul de la 16 metri, dar Juve a păstrat avantajul doar jumătate de oră.

Fabio a acceptat provocarea și a transformat un penalty acordat Sampdoriei (cu VAR) pentru hențul în careu comis de Emre Can și echilibrul s-a mutat de pe tabelă în teren. Cea mai ofensivă trupă din Serie A în această lună nu se dezminte, reușind al 15-lea gol!


FOTO: Captură TV Telekom Sport 

Tot VAR-ul decide

Campionii au luat-o de la capăt după pauză. Audero, portarul crescut de bianconeri, a scos excelent șutul la colț încercat de Matuidi, în replică la ocazia lui Caprari.

Tot goakeeperul Doriei a salvat în bară "racheta" lui Ronaldo, apoi lovitura de cap i-a fost deviată peste transversală de Colley. Asediul i-a obligat pe oaspeți să greșească: Valeri a mai dictat un 11 metri contestat, la fel cu VAR și tot după un henț (dubios) la Ferrari.


FOTO: Captură TV Telekom Sport

Nici Cristiano nu a iertat de la punctul cu var, execuție tare și pe centru. 2-1 și a treia "dublă" pentru portughezul ce-a scos egalul la Bergamo venind de pe bancă și lasă impresia că putea marca și în noaptea Revelion.

Și ca thrillerul să fie desăvârșit, VAR-ul a anulat golul de 2-2 (ofsaid corect), reușit în prelungiri de Saponara. 

 

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

14 goluriare Ronaldo în acest sezon, fiind iderul marcatorilor, peste Piątek

9 etape la rând cu gol marcat are Quagliarella în actuala Serie A la Sampdoria. Din 2005, de la Trezeguet n-a mai reușit nimeni această serie. Fabio a ajuns la 12 în acest campionat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.