Liga 1

Marea slăbiciune a lui Ianis Hagi, prin ochii unui dinamovist: "Chiar dacă se supără Gică pe mine, de asta nu a reușit nici la Fiorentina"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 decembrie 2018

Marius Niculae, 37 de ani, fostul atacant al lui Dinamo și al primei reprezentative, a identificat marea slăbiciune a lui Ianis Hagi, 20 de ani.

"Are calităţi Ianis, are calități foarte mari, loveşte mingea cu ambele picioare, are execuţii extraordinare, dar îi lipsește ceva. Chiar dacă se supără Gică pe mine, îi lipseşte acea răutate pe care o avea el. El încă nu o are.

Şi, probabil, de asta nu a reuşit nici la Fiorentina. Înainte, când ajungeam la o echipă în afară, era război. Ţineai cu dinţii de tricoul tău, la antrenamente dădeai maximum, exact ca la meci, şi trebuia să fii tot timpul sută la sută", a spus Niculae, la TV Telekom Sport.

Ianis Hagi, cotat la 2,5 milioane de euro de transfermarkt, a reușit 5 goluri și două pase decisive în 14 meciuri în actualul sezon.

Vezi și: Ianis Hagi, hot prospect sau wonderkid? Costin Ștucan a analizat jocul fiului lui Hagi într-un meci cheie: punctele forte și punctele slabe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.