Liga 1

Knattspyrnufelag, 17 Nentori, Vorskla Poltava » Remember: TOP 6 umilințe suferite de Dinamo în cupele europene

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 decembrie 2018

Dinamo traversează cel mai negru moment din istorie și are șanse zero să prindă cupele europene în sezonul viitor. Ipostază cu care dinamoviștii s-au obișnuit însă în ultimii 5 ani, în care au mers o singură dată în preliminariile Europa League. 

De-a lungul timpului, al doilea club al României, din punct de vedere al palmaresului intern, a bifat câteva umilințe incredibile, care au pătat istoria clubului și au alimentat ironiile venite dinspre rivali.

GSP.ro rememorează 6 dintre cele mai negre rezultate ale "câinilor" din competițiile europene.

Prima a fost ŢSKA Sofia, care i-a administrat lui Dinamo cea mai ruşinoasă înfrîngere din istoria clubului în cupele continentale chiar la prima participare a "cîinilor": 1-8 la Sofia, în toamna lui 1956.

Apoi, a venit poate cel mai mare coşmar all-time: eliminarea în faţa albanezilor de la 17 Nentori, în 1987!

Ultimii 2o  ani au adunat însă cele mai multe eliminări de care lui Dinamo trebuie să-i fie jenă: cu "pescarii" de la Knattspyrnufelag, cu suedezii de la Elfsborg sau cu ucrainenii de la Vorskla Poltava. 

Vezi și: Noi dezvăluiri despre problemele lui Popa cu jocurile de noroc: "Nu mai rămânea nici cu 10 lei de taxi" + cum l-ar fi mințit pe șeful lui Dinamo și cum a promis de băut la toată localitatea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.