Baschet

VIDEO LeBron James a venit cu paharul cu vin la meciul lui Lakers :D » 3 momente geniale petrecute sâmbătă în NBA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 decembrie 2018

Sâmbătă dimineață a fost zi plină în NBA. Zece partide spectaculoase cu 3 faze monumentale care vor rămâne mult timp în memoria fanilor baschetului. 

LeBron și paharul cu vin

LeBron James, accidentat, a venit la Staples Center să își susțină colegii de la Lakers în derby-ul din Los Angeles cu Clippers, pierdut cu 107-118. Starul de 33 de ani a făcut spectacol la sosire, intrând în arenă îmbrăcat cu un sacou peste hanorac și cu un pahar cu vin în mână.

Majoritatea fanilor s-au amuzat pe seama imaginilor, însă vedeta lui Lakers a fost și criticată, gestul fiind interpretat ca o lipsă de respect la adresa rivalilor și a colegilor. În urmă cu un an, James punea pe seama vinului faptul că e în cea mai bună formă. Mărturisea atunci că, după ce a împlinit 30 de ani, a început să bea măcar un pahar cu vin pe zi.

Fiecare jucător cu VAR-ul lui

Blake Griffin, vedeta lui Detroit Pistons, și-a pierdut cumpătul în timpul confruntării cu Indiana Pacers, 88-125. Nemulțumit de deciziile pe care le luau arbitrii, acesta a profitat de o pauză pentru a se contra cu unul dintre oficiali. Griffin a luat o tabletă de pe margine și i-a arătat arbitrului reluarea uneia dintre fazele controversate ale meciului. Tot nu a reușit să îl convingă că decizia a fost una greșită, arbitrul nelăsându-se impresionat de VAR-ul improvizat de Griffin. :)

Și-a uitat tricoul la vestiar

Al treilea moment demn de cascadorii râsului s-a petrecut la meciul dintre Minnesota Timberwolves și Atlanta Hawks, 120-123 după prelungiri. Andrew Wiggins n-a prins o zi deloc bună. A marcat 16 puncte, însă a ratat 9 din 14 aruncări din acțiune și 7 din 12 aruncări libere. Primele semne că va fi o zi proastă s-au văzut cu câteva secunde înainte să înceapă meciul. Wiggins era să își piardă locul în echipa de start, după ce și-a uitat tricoul la vestiare. A avut însă noroc că staff-ul său s-a mișcat repede și a putut intra pe teren din primul minut.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.