Liga 1

Strategia salvatoare prin care Dinamo s-ar putea redresa: "Așa câștigă campionatul în 2-3 ani"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 decembrie 2018

Florin Răducioiu, 48 de ani, suferă din cauza situației în care a ajuns echipa sa de suflet. "Marele Blond" propune strategia care crede că ar putea s-o scoată pe Dinamo din impas.

"Eu aş dori să fie o schimbare totală la Dinamo, să existe oameni care să investească şi să aibă cu adevărat o strategie. Să investească pe o perioadă nu lungă, să zic medie, de doi-trei ani, să spună foarte clar strategia lor, care sunt obiectivele în următorii doi, maximum trei ani.

Zic «da» unei schimbări totale, dar să existe o strategie ca în maximum doi-trei ani Dinamo să revină la câştigarea titlului şi, de ce nu, să revină şi în cupele europene.

Din păcate, e al doilea an în care Dinamo nu joacă play-off-ul şi este foarte trist. Sunt foarte dezamăgit, ca fost dinamovist, s-o văd pe Dinamo în această situaţie delicată, cu care nu eram obişnuit", a spus Răducioiu, la TV Telekom Sport.

Într-o declarație recentă, Răducioiu și-a manifestat susținerea pentru Mircea Rednic, actualul antrenor al "câinilor": "Dacă e dinamovist și vrea binele lui Dinamo, poate fi o soluție pentru a conduce clubul" (detalii, AICI).

Vezi și: EXCLUSIV Interviu cu cărțile pe față cu fostul căpitan al lui Dinamo: "Doar așa se poate construi o echipă puternică"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.