Stiri nebune

Ce a făcut Daniela Crudu pentru o mașină de fițe. Dezvăluiri rușinoase despre fosta iubită a lui Mihai Costea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 decembrie 2018

Obsesia Danielei Crudu pentru operațiile estetice prin care să aibă mereu un corp perfect nu e văzută cu ochii buni de toată lumea.

Mircea N. Stoian, un obișnuit al emisiunilor mondene, a criticat-o pe vedeta TV într-o postare dură publicată pe blogul său. Bărbatul a caracterizat-o foarte agresiv pe Daniela Crudu. Iată mai jos o parte din textul său.

”A terminat o facultate de jurnalism cu notă mare, e mediatizată cât trei miniștrii, plus vreo alți trei maneliști la un loc, are casă luată pe bază de hâțână-mă, hâțână-mă de la un penal din Brașov, mașină de fytze luată pe bază de oralitate în exprimarea corporală, a tras pe nas praf de strănutat cât nu produce toată Columbia întrun sezon fructuos, a avut carnetul suspendat de nșpe mii de ori pentru băutură și viteză, are implanturi și botox cât importăm din China într-un an și are multe alte atribute care conferă faimă, charismă și notorietate și care fac din minunea strâmbă a sectorului 5 o candidată serioasă la una bucată statuie, amplasată cel mai bine în zona Mătăsari,zonă recunoscută pentru traficul intens cu curve de interes local.”, a scris Mircea N. Stoian.

Deși la rândul său s-a făcut remarcat datorită comentariilor din emisiunile mondene de la TV, Mircea a mai atacat-o pe Daniela Crudu și din cauza implicării ei într-un dosar celebru: ”Prezență notabilă în dosarul 'Prostituate pentru VIP-uri' Daneila Crudu întruchipează visul oricărei fete cu domiciliul în blocurile comfort II sau III și ale celor mai sărace din sectorul agricol Ilfov i județele Dâmbovița și Botoșani, care ar da și porcul din bătătură, crescut cu greu de părinți (ai ei, nu ai porcului) pentru Crăciunul aniversar, doar pentru a executa un sex oral băieților de oraș în Bamboo, Gaya, Foa, sau alte localuri de înaltă cultură și spiritualitate bucureșteană.”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.