Altele

GHIȚĂ vs MOROȘANU // "Luna iunie, stadionul Ion Oblemenco" » Lupta secolului în România e la un pas de realizare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 December 2018

Daniel Ghiță (37 de ani) și Cătălin Moroșanu (34 de ani) sunt aproape de cădea la o înțelegere pentru ceea ce se anunță a fi cea mai interesantă luptă din istoria României. 

Ambii și-au dat acordul de principiu. Au mai rămas de stabilit doar detaliile. Cătălin Moroșanu dorește care lupta să aibă loc în luna iunie, pe stadionul din Craiova. 

"Eu am făcut primii pași. Luna iunie, stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Asta e varianta mea. Mi se pare super. Sigura ofertă concertă e a mea în acest moment. Singura problemă e câți bani vrea fiecare, lucrurile astea sunt greu de negociat", a declarat Moroșanu.

Ghiță e nerăbdător

"Eu am făcut o pauză din kickboxing. N-am mai simțit, n-am mai avut motivație. Am văzut acum ce se întâmplă în sportul ăsta și am zis că trebuie să le închid carierele unor oameni care păcălesc sportul. Vreau să lupt primul cu Moroșanu.

Hai să luptăm în martie! Acum o lună spunea că are nevoie de 6 luni de pregătire, acum văd că vrea în iunie. De ce îți trebuie 8 luni de pregătire pentru meciul ăsta? Eu l-am sunat, dar nu mi-a răspuns", a fost varianta expusă de Ghiță.

Vezi și: 

Mayweather vs Nasukawa // ABRACADABRANT! Floyd Mayweather primește 140.000 de euro/secundă pentru meciul de pe 31 decembrie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.