Tenis

TURNEUL DE LA BRISBANE // Start de sezon de coșmar pentru Mihaela Buzărnescu! A câștigat doar două game-uri la debutul la Brisbane

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 decembrie 2018

Mihaela Buzărnescu, 24 WTA, a debutat cu înfrângere în noul sezon, fiind eliminată fără drept de apel în primul tur al turneului de la Brisbane. Jucătoarea noastră a fost învinsă în două seturi de Lesia Tsurenko, 27 WTA), scor 0-6, 2-6.

Buzărnescu a fost de nerecunoscut în primul set. Și-a pierdut categoric serviciul de trei ori, iar pe serviciul adversarei a câștigat numai 3 puncte.

Secvența secundă nu a schimbat nimic în registrul partidei. Tsurenko a condus ostilitățile, a jucat extrem de agresiv și s-a impus cu 6-2 după alte două break-uri reușite pe serviciul Mihaelei.

Turneul de la Brisbane e al patrulea al Mihaelei de la revenirea în circuit. "Miki" a absentat două luni din cauza accidentării grave suferite la glezna dreaptă în august, atunci când a călcat strâmb în decisivul partidei cu Elina Svitolina, 4 WTA, de la Montreal.

Vezi șiSimona Halep va fi depășită de o jucătoare de 26 de ani » Afirmația le aparține lui Chris Evert și Martinei Navratilova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.