Stiri nebune

FOTO Adevărul despre singura soție cu acte în regulă a lui Ion Țiriac. De ce s-au despărțit

+6 Foto
Foto via libertatea.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 decembrie 2018

Ion Țiriac a bifat multe cuceriri la viața sa, însă puțini știu că, de fapt, a fost căsătorit o singură dată, timp de doar doi ani!

Prima mare iubire a fostului campion din tenis a fost Erika Braedt, jucătoare de handbal. Pe atunci, Țiriac avea 24 de ani, iar Erika 19. Cu toate acestea, ei s-au căsătorit, însă mariajul lor a durat doar doi ani, cei doi divorțând în 1965.

Aceasta a fost singura căsnicie din viața celui mai bogat român. Ulterior el a mai avut multe relații, însă cu nicio femeie nu a mai ajuns la altar.

Erika Braedt a explicat motivul despărțirii de Țiriac. „Pur şi simplu, relaţia noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut şi valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară. Ne vedeam puţin, iar când se putea mai ieşeam cu prietenii noştri la un restaurant, unde ascultam muzică sau dansam. Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi”, a spus fosta soție a lui Țiriac, potrivit libertatea.ro.

Presa mondenă a scris, însă, că unul din motivele divorțului a fost că Erika l-ar fi înșelat pe Țiriac cu scrimerul Ionel Drâmbă. Pe de altă parte, fosta soție a lui Țiriac susține că divorțul lor nu are nicio legătură cu faptul că acesta nu s-a mai însurat.

După divorțul de Erika Braedt, Ion Țiriac a mai fost cu handbalista Victorița Dumitrescu, manechinul Mikette von Issenberg, canadianca Heather Mac Lachlan și cu egipteanca Sophie Ayad.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.