Tenis

TURNEUL DE LA SHENZHEN // Nemiloasa Monica Niculescu a "dezmembrat-o" pe Jelena Ostapenko la Shenzhen! Letona a fost UMILITĂ!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 ianuarie 2019

Monica Niculescu, 99 WTA, i-a predat o adevărată lecție de tenis Jelenei Ostapenko, 22 WTA, fostă câștigătoare la Roland Garros. Jucătoarea noastră a învins-o de o manieră categorică pe letonă, 6-0, 6-2, în 52 de minute, în primul tur al turneului de la Shenzhen.

Venită din calificări, Niculescu a exasperat-o pe Ostapenko în primul set. Slice-urile Monicăi au destabilizat jocul letonei, care nu a reușit să câștige niciun game în primul set. A fost 6-0 pentru româncă, după doar 18 minute.

Niculescu a avut mici probleme în startul setului secund, când s-a văzut condusă cu 0-2 de Ostapenko. Totuși, jucătoarea noastră s-a redresat și de acolo a urmat o nouă serie de 6 game-uri consecutive adjudecate de Niculescu. Monica a câștigat setul secund cu 6-2 și obține una dintre cele mai prestigioase victorii din carieră.

Monica Niculescu va juca miercuri în optimi împotriva Kristynei Pliskova, 94 WTA, care s-a calificat mai departe după ce a beneficiat de abandonul chinezoaicei Shuai Peng, 125 WTA.

Sorana Cîrstea, 84 WTA, s-a calificat deja în sferturi după victoria categorică reușită în această dimineață cu Pauline Parmentier, 56 WTA, scor 6-2, 6-2.

Vezi și: TURNEUL DE LA SHENZHEN // Fără emoții! Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi după o victorie categorică » Își cunoaște deja adversara

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.