Liga 3

EXCLUSIV Daniel Pancu uimește: "Pe el îl vedeam ca Gică Hagi la națională, atât talent are" » Rezerva din Liga 1 care l-a dat gata pe Pancone

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 ianuarie 2019

Daniel Pancu (41 de ani), antrenorul Rapidului, opinează că Alexandru Ioniță II, actualmente la CFR Cluj, putea fi liderul noii generații de fotbaliști a României. 

"Doi au fost cei mai buni fotbaliști lângă care am jucat: Sergen și Lupu. Îmi pare rău că n-am fost coleg cu Hagi. Sergen, oricât de gras era, nu pierdea niciodată mingea și inventa din orice un gol sau un assist. Sergen era din categoria Hagi: și marcator, și pasator. Lupu nu era marcator, doar pasator.

Îl cunosc pe Alex Ioniță de la Rapid și îl vedeam în locul lui Hagi la națională, la cât talent are. E bine că cere să joace, că nu se mulțumește să încaseze salariul, dar trebuie să și demonstreze, că antrenorii i-au tot dat minute pe teren", a declarat Pancu pentru Gazeta Sporturilor. 

Alexandru Ioniță II, rapidist asumat, a fost cumpărat de campioana CFR Cluj de la Astra Giurgiu, dar nu a reușit să se impună ca titular. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Partea a doua a SUPERINTERVIULUI cu Pancu: "Nico va regreta la un moment dat!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.