Liga 1

Răzvan Lucescu deplânge situația mizeră în care a ajuns Dinamo: "Mi-aș dori foarte mult să se întoarcă în top" + cine crede că poate salva clubul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 ianuarie 2019

Răzvan Lucescu, 49 de ani, antrenorul lui PAOK Salonic, regretă nespus situația în care a ajuns Dinamo, club pentru care tatăl său a scris istorie ca jucător și antrenor. 

"Mi-aş dori foarte mult ca Dinamo să se reîntoarcă în top, să fie o echipă adevărată, campionatul are nevoie de astfel de echipe, are nevoie de derby-uri adevărate. E nevoie de presiune mare, care să atragă lumea la stadion şi asta numai cu numele mari se realizează", a declarat tehnicianul lui PAOK.

Răzvan Lucescu îl consideră pe tehnicianul Mircea Rednic, 56 de ani, omul potrivit pentru redresarea imediată a clubului. 

"Mircea Rednic are o experienţă uriaşă şi este un antrenor care a făcut performanţe mari, a făcut performanţe la Dinamo. Este un antrenor care este asociat cu numele lui Dinamo. Deci cred că ar fi primul care să aibă această şansă, să încerce readucerea lui Dinamo în prim planul fotbalului românesc", a spus Luce jr, conform TV Digi Sport.

Răzvan Lucescu a fost desemnat antreorul anului în celebra anchetă de la final de an a Gazetei Sporturilor. Citește AICI un interviu exclusiv acordat de antrenorul lui PAOK!

Vezi și: Cine îi mai scoate de aici? 5 probleme GRAVE ale lui Dinamo la start de 2019: domnește degradarea, iar perspectivele sunt sumbre!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.