Tenis

VIDEO Vă mai îndoiți de Maria Sharapova? Gestul FABULOS al rusoaicei în fața unei puștoaice născute în 2001: "Îți promit că vei ajunge numărul 1"

FOTO: Captură Twitter WTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 02 January 2019

Maria Sharapova, 31 de ani, 29 WTA, a fost protagonista unui gest superb în această diminață, în timpul partidei cu chinezoaica Wang Xinyu, 17 ani, 309 WTA, din turul II al turneului de la Shenzhen.

Rusoaica a pierdut primul set cu 6-7, dar s-a calificat mai departe după ce adversara sa s-a retras din cauza unei accidentări în setul secund, când "Masha" conducea cu 5-2.

Evoluția chinezoaicei a surprins pe toată lumea. La doar 17 ani, a jucat fără pic de emoție în fața Mariei Sharapova, un nume colosal al tenisului feminin. Wang Xinyu a câștigat primul set la tie-break, dar s-a retras în manșa secundă, la scorul de 2-5, din cauza unei accidentări la piciorul stâng.

În momentele în care primea îngrijiri din partea trainerului, chinezoaica a fost consolată de Sharapova, care s-a așezat lângă ea și i-a prevestit un viitor măreț în circuit. "Ai grijă de tine, ok? Dacă vei continua să joci aşa, vei fi numărul unu mondial, îţi promit", i-a transmis rusoaica, plină de empatie.

În sferturi, Sharapova se va duela cu bielorusa Aryna Sabalenka, 20 de ani, 13 WTA, favorita principală a turneului din China.

Vezi și: Tablou stelar la Sydney! Primul turneu al Simonei Halep e încărcat cu 8 dintre primele 10 jucătoare ale lumii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.